2011. június 23., csütörtök

HelloSzia.!

Harc és vágy (Dallam szárnyán második része)

Zene, tánc, szerelem, boldogság, vámpírok. Ez jellemezte első könyvem a Dallam szányán-t. Sajnos a teles könyv a képzeletemben él még csak, mert írásban nem lett befejezve, viszont röviden-tömören elmesélem a lényegét.

Stella Hearstuff sikeres kezdő énekesnő, a leendő tinibálvány. Sok küzdelem után rátalál az igaz szerelem Emmett Cullen személyében. Azonban nem tart sokáig a boldogsága. Kiderül, szerelme és családja nem mások, mint vámpírok. A lány menekülni akar, pedig nem akarják bántani, inkább befogadni, és boldogan élni. Emmett mindent megtenne kedveséért, de Stella hallani sem akar róluk. Fél. Egy iskolai koncerten találkozik a jóképű Damonnal, akiről később kiderül nem más, mint az újdonsült szomszédja. A Cullen család rosszat sejt Stella új szerelmével kapcsolatban, ami később be is igazolódik.

A második könyvben Stella élete veszélyben forog, hiszen két félelmetes harcban álló vámpírcsalád közt találja magát egyedül halandóként. Vajon túléli a nagy csatát? Damon szerelme igaz a lány iránt? És végül kit választ Stella szíve?

Az izgalmakban, szerelemben bővelkedő történet hamarosan az útjára indul. Pár nap és fent az első fejezet. Remélem tetszeni fog nektek.
Vidám, nevetős napokat kívánok. Puszi: Letta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése